ГЕИНГ Компанијада 2016

Во присуство на вработените и раководниот тим, на 08 јули 2016 год. ГЕИНГ прослави 22 години постоење со организација на Компанијада 2016, настан кој оваа година се одржа по трет пат, во дворот на компанијата. Вработените учествуваа во спортски и тим билдинг игри, имаа можност да се натпреваруваат, дружат и слават. По доделувањето на наградите за победниците во спортските игри и наградите за работен стаж, забавата во одлична атмосфера и дружење, продолжи до доцните часови.

kompanijada 2016